Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Gry MMO(RPG) - Tylko pod kątem zarabiania.

valenar

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Tak więc skończyłem (a właściwie już prawie wszystko sprzedałem) z Silkroad Online. Fajnie się na niej zarabiało, sporo botów itd. gra idealna do farmienia... Ale Silkroad zmierza w stronę cmentarza ja nie mam zamiaru tam iść i... sprzedałem co miałem. Zarobiłem niemało tak więc interesują mnie gry, na który RZECZYWIŚCIE można zarobić. Nie jestem idiotą, nie mam zamiaru expić od 0 do max lvl-u w 30 dni non-stop tylko kupię postać o ile się to opłaca i inwestycja zwróci się nie po roku...

Wymagania (tak +/-, dobrze by było, jakby były spełnione):

- Bot (przynajmniej niskie prawdopodobieństwo bana...)

- Inwestycja rzędu 200zł na start

- Najlepiej by było, jakby gra była młoda (rynek zbytu)

- nie Tibia (do Metina możecie mnie próbować przekonać, ale proszę o rozwinięte posty...)

- Dobrze by było, jakby bot działał na VPS, albo można by było (za opłatą) "stawiać" go u kogoś

- Jakiś zysk ;)

Postom w stylu :

wow

metin

tibia

Dziękuję...

LifeSro

FusionRoad

Opublikowano

kumpel na metin2 PL kupowal postacie bez eq, robil eq, sprzedawal eq i postac albo postac z eq. miesiecznie pare stowek zarobil. ale teraz ceny spadly to nie wiem czy to oplacalne.

tupakedit.png
Opublikowano

Przejrzałem LOTRO, AION-a i parę innych, ale wyszło mi, że musiałbym być chińczykiem, żeby na tym zarobić :D

LifeSro

FusionRoad

Opublikowano

Najwięcej zarobisz w metin2....

Jak wbijesz 70 lvl i sprzedasz to to masz ok 300zł

Lenovo Legion Slim 5 User
CPU: 
AMD Ryzen™ 7 8845HS GPU: NVIDIA® GeForce RTX™ 4060 (140W) RAM: 32 GB DDR5 5600 Mhz SSD: GoodRam PX700 1TB + SAMSUNG 970 Evo Plus 1TB 

Opublikowano

jak wygląda metin jeśli chodzi o boty ? banują ? i czy mają redukcję zużycia ramu albo coś, żeby postawić na VPS ?

LifeSro

FusionRoad

Opublikowano

Ja w metinie robiłem 1kkk dziennie z małży jak jeszcze easy metin był darmowy, wtedy jakieś 100kk kosztowało 20zł więc dało się nawet całkiem zarobić...

RAsfepN.png
Opublikowano

Czyli niezbyt -.- Co z botami/botem do Wow-a ? No bo chinole zapylają w systemie 12-godzinnym, a jest przecież bot... Warto ?

LifeSro

FusionRoad

Opublikowano

Można się nauczyć powiedzmy 2 tyg żeby ogarniać choć trochę, ale przeraża mnie konkurencja typu 500 chinoli nawalających 24/7 albo gracze, którzy napierdalają po pare h dziennie przez parę lat... Jakby tego było mało jest abonament (jak dostanę bana za używanie bota to stracę sporo kasy). Proszę niech się wypowie ktoś obeznany :)

Wciąż czekam na inne propozycje gier ;) Nie tylko te popularne tylko w polsce (Europie) Wystarczy mi angielski (albo możliwość zangielszczenia).

LifeSro

FusionRoad

Opublikowano

A może gry via www?

Na grach typu plemiona też coś możesz zarobić, a wchodzisz tylko wtedy gdy chcesz kogoś zaatakować, rozbudować wioskę.

Możesz robić to w międzyczasie jak np. bocisz jakieś innej grze.

61250135649803357867.png

Mam wyjebaną sygne!

Opublikowano

Myślę, że warrock będzie najlepszą grą, na której można zarobić. Nie jest grą mmorpg, ale można się na niej nieźle wzbogacić.

Niestety potrzebne są 2 komputery do power levelingu (lub możesz za pomocą VMware zrobić na 1 kompie. Gdzieś w dziale Warrock jest Tut do plvlingu na 1 kompie).

Po wbiciu 70lv będziesz miał od 100k do 1kk dinarów (jak na tą grę to bardzo dużo) i możesz sprzedać konto za niezłą sumkę. ;)

Opublikowano

Ja zato uwazam ze BARDZO dobrym zarobkiem ( choć niestety baardzo czasochłonnym ) jest zarabianie z NosTale.

Robisz nowe konto , postać ( tylko łucznik ) , idziesz za miniland tam gdzie sie bije profesje a lvl nie leci, ustawiasz autoclicka lub vtaska na klikanie spacji i jedziesz. 24/h nie dasz rady bo gmowie zawsze sprawdzają, jak wbjesz w miecha 50 joba ( mozesz mniejszy a, ale ludzie kupuja tylko od 30 joba+) wtedy jak wbijesz np. 50 profe na 20 lvlu , ( a normalnie to 50 profe ma sie na ok .60 LVL !!!!! ) to będziesz mógł spooooro na niej zarobić, dzieci juz sie czają zeby kupić łucznika z wbitym jobem i robić go na pro.

Ja tak w niecałe 4 miesiące zarobiłem 150 zł :D

Polecam, bajecznie proste :*

SPacja..spacja...spacja...Uwazaj na bany !

63989389769756300986.png

Opublikowano

ja niezle zarabiałem na Metin2 ;d sprzedawałem kamiki duchowe 1 po 10zl ostatnio chodziły a mogłem dropnąc ich około 7-14komoli dziennie

wiec zarobek był a kamyki na allegro ida jak woda

ironmane.png

1293724352-U124874.png

Robię sygnatury zlecenia PW

Opublikowano

@3xup

No tu mnie zainteresowałeś, poobczajam

@2xup

150zł na 4 miesiące to bez urazy, ale bardzo mało :/

@up

każdy pisze, że "zarabiał" trochę się mogło zmienić od tego czasu, ktoś powie jak jest teraz ? Czy np. kupując postać za 200zł na globcu jakie miałbym możliwości zarabiania ?

@ps.

po plusiku za posty

LifeSro

FusionRoad

Opublikowano

Właśnie nie mam dlatego pisałem o VPS-ie ew. miejscu na stawianie charów. Jak trzeba to ogarnę - nie bój się.

Czekam na propozycje. Na każdej po trochu to bez sensu... mogą być ze 2 max bo jeszcze różne serwery itd. Z samym silkiem możliwości były takie, że jakby był czas to można maksymalizować zyski bez końca ("bez endu bez endu bez endu bez endu")...

LifeSro

FusionRoad

Opublikowano

darkorbit kupujesz bota za 5 $ , jest praktycznie nie wykrywalny 1/3 osoby na 1000 mają bana , jak zainwestujesz 40 zł na podwajacz dzięki któremu masz x2 uridium ( waluty za kase ) w skrzynkach które są na mapie a bot zbiera , to wyciągasz w 24 h 160-240k uri , jest to bardzo dużo z podwajaczem sms za 7 zł to 5k uri !!!

w ciągu miesiąca kupując 3-4 konta + podwajacz na jednym/dwóch , bez bana , nazbierasz tyle uri że jak kupisz wszystko co najlepsze za uri to selniesz konto za 100-200 zł

jak dobijesz jeszcze lvl i range , masz 300-400 zł , bot także zabija potworki zbiera drop sprzedaje itd , nawet wraca do miejsca w jakim był jak padnie .

tyko musisz mieć dedyka , ewentualnie bardzo dobrego kompa , trochę kasy na boty ewentualne podwajacze

oraz znajomość gry jak przeczytasz tuty na forum w dziale FAQ , oraz pograsz 2-3 dni , + obczaisz tuty na naszym forum do bota oraz gry spokojnie w 3-4 będziesz all wiedział

bot się nazywa " kbot "

mój kolega sprzedał w 2 miechy 9 kont za 2,600 zł ponad

NJxbd4x.png

Opublikowano

@up

Za ile możnaby kupić takie przeciętne konto pozwalające zacząć zabawę ? (o tych 4 kontach mówiłeś)

Jak jest z rynkiem zbytu ?

Jakie wymagania tego bota (myślę tu o cenie dedyka)

Bota się kupuje raz na wszystkie konta ?

LifeSro

FusionRoad

Opublikowano

bota kupujesz na jedno konto i na tym jednym koncie możesz grać na jednym serwerze :(

kupują konta kupują , zobacz na allegro

wymagania nie są duże to gra www , więc ja sam na kompie 3 boty puszczałem , z przerwami

przeciętne 40-80 zł takie już lepsze z przeciętnych xD

NJxbd4x.png

Opublikowano

@2xup

Czyli trzeba kupić te 4-5 kont za 50 dych a potem je bocić aż bd warte 100-200zł ? Czy od początku się robi konto i je boci ? Bo w tym drugi przypadku to pewnie trzeba sporo roboty w to włożyć :P

Czy czas bottingu podnosi ryzyko bana czy po prostu nie mogłeś bocić 24/7 :D ? Bo jeśli to gra Via www to trzeba mieć kartę graficzną, nieprawdaż ?

LifeSro

FusionRoad

Opublikowano

gra wwww , ja nie grałem 24/7 bo raz na dwa/trzy dni musiałem mu dać na noc odpocząć xD

jedno konto , jeden statek to 5$ , musisz się znać jak chcesz od początku bocić od zera , pewnie nie wiesz o co chodzi , ale kup najszybszy statek za kredyty i kupuj najlepsze generatory za uridium jak tylko nazbierasz jakieś , dają one szybkość , na takim statku już wyciąga się dość dużo

ale głównie o to chodzi co napisałeś , robisz konta za darmo kupujesz do nich bota , tylko jak będziesz sprzedawał nie pisz że bocone xD

i zbierasz uridium kupujesz za nie lepsze statki przedmioty itd , póżniej jak masz FE , ( full elite ) puszczasz ją na mobki , naprawdę szybko idzie

NJxbd4x.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...